Triple Crown Yard

Here's the place to just kick back and discuss pretty much anything under the sun.

Moderators: Moderator, Administrator

Post Reply
User avatar
Notch 8
Veteran
Posts: 1370
Joined: Sat Feb 25, 2006 1:48 pm

Triple Crown Yard

Post by Notch 8 » Wed Dec 05, 2018 8:50 pm

NS still uses Triple Crown Yard.. Do NS trains go thru the Yard ? In one end and out the other ?
Attachments
DSC_0499 A.jpg

User avatar
rrnut282
Veteran
Posts: 1874
Joined: Mon Jan 09, 2006 9:43 am
Location: M.P. CF161.8 NS's New Castle District

Re: Triple Crown Yard

Post by rrnut282 » Thu Dec 06, 2018 8:00 am

Over on another website, someone said 10E swaps blocks in Piqua and a 10R makes a pick-up. It would make sense that they can come in one end and out the other. Then, LF10 and LF14 make stops in Piqua also.
rrnut282
(Mike)

Steve Bryan
Veteran
Posts: 137
Joined: Sat Mar 04, 2006 2:42 pm
Location: Fort Wayne

Re: Triple Crown Yard

Post by Steve Bryan » Thu Dec 06, 2018 3:13 pm

I see trains regularly on the Belt from my place of employment. They appear to be NS and are usually quite long with multiple unit power on the point.

Post Reply